Lifestyle

IZBJEGAVAJTE: 7 stvari koje nikada ne biste trebali raditi u krevetuNemoguće je znati želje vašeg partnera odmah na prvu. “Svatko ima osobne sklonosti”, kaže seksologinja Gloria Brame. Komunikacija je ključna za sve aspekte odnosa, a radeći u razumijevanju onoga što vaš partner voli, gradit ćete ispunjeniji fizički i emocionalni odnos.

Ne svađajte se

Svakako bi trebalo izbjegavati voditi raspravu o nekom problemu već kada ste oboje legli u krevet. Svaki razgovor koji trebate voditi, a za koji ste sigurni da će “navuči negativnost”, odradite preko dana ili prije odlaska u krevet. Kada legnete, trebali biste se umiriti i biti spremni opušteno utoniti u san.

Ne glumite da uživate

Nemojte glumiti da uživate u seksu, ako to nije slučaj. Radije pričajte s partnerom o tome kako biste detektirali problem i riješili ga. Ne unosite stres u krevet Imali ste težak dan, razumijemo vas, ali nemojte taj stres unositi u krevet na kraju dana. Ostavite sve što se događalo iza vas i opustite se i pripremite se za novi dan i nove izazove.

Ne kritizirajte

Još jedna loša odluka je kritizirati u krevetu. Primjetili ste da je dobila trbuh ili se on nije obrijao? Ostavite to kritike za dan. Ako baš morate kritizirati.

Ne spominjite bivše

Niko u vezi ne želi slušati o bivšima, a posebice ne želi znati da vam je netko iz neke prošle veze pao na pamet dok ležite pokraj sadašnjeg partnera ili partnerice.

Ne zazivajte tuđe ime

Jedno je što zamišljate nekog drugog za vrijeme seksa, ali da vam izleti tuđe ime? Ups, u velikom ste problemu.

Ne šizite zbog “tehničkih problema”

Što ste stariji to se češće događaju problemi u krevetu. Impotencija je kod muškaraca češća kako stare, a kod žena se javlja suhoća vagine. Nemojte to partneru “nabijati na nos”. Postoje načini kako i tome doskočiti.

Izvor i foto: slobodna-bosna.baKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button