Arhiva

STATUS DANA: Drage moje kćerke, mama uskoro gubi sveGlumica Ana Sofrenović je na svom Fejsbuk profilu okačila potresan status.

Ona se u statusu obratila svojim ćerkama Ivi i Leni.

Možda će Vas zanimati i:

– Drage moje ćerke, mama uskoro gubi sve. Bila je suviše nezavisna i svoja. Ili bezobrazna i nemoralna u zavisnosti koga pitate. Dobila je svoje šanse da se lijepo ponaša, ali pošto nije pokazala dovoljan nivo kooperativnosti mora biti postavljena tamo gdje joj je mjesto. Sve što sam htjela je nešto bolje za vas i cijelu porodicu i staru i novu kao i za sve zemlje kojima pripadam. Ali znate koliko sam bangava i jesam uspjela da zgazim mnogo prstiju u procesu pokušavajući da učim u hodu i sazrim što prije da bih učinila najbolje što mogu. Sada je sve u rukama savršenih da odluče o nesavršenima – napisala je Ana Sofrenović.

U komentaru ispod je dodala:

– Ma ja sam daleeeeeko od savršenstva, htjela sam da mijenjam svet, zaljubila se i saplela o sopstvene želje. Mnogo toga htjela, mnogo toga započela. I mislila da će svi samo da poskoče od sreće nad mojim spiskom želja i da se postave tamo gdje treba, ali naravno život tako ne funkcioniše, a ni ljudi. Mnoge sebi drage sam povrijedila jer sam se osjećala izdanom, ali često ne shvatajući da sam i ja njih ostavljala kad sam im bila potrebna tako da nema ljutiš…Samo gledam kako da ovo riješim najbolje moguće…hvala vam za podršku znači mi puno, mada je ne zaslužujem uvijek…guramo dalje… – napisala je Ana.

Ona je pomenuti status izbrisala brzo pošto je objavljen i nije željela da komentariše o čemu se tačno radi.

Glumica iz braka sa glumcem Draganom Mićanovićem ima dvije ćerke Ivu i Lenu. Ana i Dragan su se razveli 2011. godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button