Lifestyle

5 stvari koje izgledaju kao ljubav, a u biti su emocionalno zlostavljanjePOPIS razloga zbog kojih je emocionalno zlostavljanje grozno je jako dugačak, no najgori je vjerojatno činjenica da ono vrlo često oponaša ljubav. Još je gore što to rijetko kad znamo prepoznati. Ovo su znakovi da je vaša ljubav zapravo nešto sasvim drugo.

Sve ide prebrzo

Možda će Vas zanimati i:

Postoji nekoliko razloga zbog kojih netko kaže “volim te” već nakon 2 tjedna – ili je lik iz Disneyevog crtića, ili je vanserijski zaljubljen, ili je takav sa svima. Ne kažemo da se veza koja ide prebrzo uvijek pretvara u emocionalno zlostavljanje, ali vrlo je često upravo tako.

On želi znati SVE o tebi… odmah

Još jedna stvar koja ne smije ići prebrzo. Upoznavanje traje neko vrijeme, a čovjek koji odmah mora imati sve informacije vjerojatno vrlo brzo prestaje biti romantičan i postaje naporan.

Konstantno se javlja

Žene koje bi htjele da se muškarac češće javlja ovo neće smatrati problemom, ali osoba koja cijeli dan šalje poruke jasno pokazuje da planira uložiti svo svoje vrijeme u novu vezu. To najčešće znači i da neće razumjeti ako druga osoba želi imati i vrijeme za sebe.

Ucjenjuje te kad ti govori da te voli

“Nitko te nikad neće voljeti kao ja” ili “ja tebe volim više nego ti mene” može zvučati romantično i slatko, ali ako se često ponavlja, postaje zabrinjavajuće.

Želi znati gdje si svake sekunde

Još jedna stvar koja se često smatra romantičnom, a zapravo je daleko od toga. Muškarac koji ima potrebu znati svaki tvoj korak najčešće smatra da je to njegovo pravo.

Izvor: index.hrKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button