Big Bang #HerojiGeneracijeIstaknutoU fokusu

Prijavi se i osvoji najveće priznanje za mlade u Kantonu Sarajevo

BigBang 2022










Došlo je vrijeme mladih, Radio Kameleon nastavlja sa pozitivnim pričama, ovaj put i u Kantonu Sarajevo.

Da li ste čuli za BigBang #herojigeneracije ?

BIGBANG 2022 #herojigeneracije je platforma koja prepoznaje nove lidere među mladima, predstavlja i ističe inspirativne zvijezde iz naše sredine.

Predhodne dvije godine smo u Tuzlanskom kantonu predstavili i nagradili preko 200 inspirativnih, uspješnih mladih ljudi. Sve te pozitivne priče smo svakodnevno pričali kroz Kameleon medijsku platformu (Radio, Web, Socijalne mreže).

BIGBANG STIŽE I U SARAJEVO!!!

Pored Tuzle, ove godine BigBang platforma seli se i u Sarajevo. Aktivista si ili možda inovator ili čak sportista? Ostvario si uspjehe u svom polju djelovanja? ili poznaješ takvu osobu? Odmah se prijavi ili prijavi nekoga na BigBang 2022 KS.

Pozivamo Vas da zajedno napravimo iskorak u podstreku i djelovanju mladih u Kantonu Sarajevo.

KAKO SE PRIJAVITI???

Prijave se vrše putem online forme na web stranici www.bigbang.kameleon.ba/prijave , a sve što je potrebno jeste da ispunite prijavni obrazac, nakon čega ulazite u nominaciju za odabir ovogodišnjih kandidata za BigBang priznanje. Kategorije u koje se možete prijaviti ili prijaviti nekoga su: Ekologija, Građanski aktivizam, Inovacije, Sport, Muzika, Umjetnost i kultura, Mediji i medijski uticaj, Evropski put, Poduzetništvo i startup, Nauka i obrazovanje. 

Kao što je navedeno na svim dosadašnjim radionicama koje je organizovao Radio Kameleon, BigBang nije takmičenje nego način promocije uspješnih mladih ljudi i uspješnih priča na području Kantona Sarajevo.

Prva aktivnost BigBang KS bio je Kviz za mlade koji je održan u maju ove godine i okupio je preko 100 takmičara koji su kroz druženje i zabavu skrenuli pažnju na bitnost znanja i poznavanja prostora u kojem živimo, ali i osvojili vrijedne nagrade poput VIP ulaznica za Exit Festival.

Večer je završena odličnim koncertom bendova Pop-Rock škole Sarajevo, koji su užarili atmosferu u Domu mladih u Sarajevu.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button