LifestyleTuzla

Želite divnog, umiljatog psa? Učenici OŠ “Sveti Franjo” će vam pomoći u izboru!

Osnovna škola Sveti Franjo Tuzla i Radio Kameleon u zajedničkoj misiji u narednom periodu žele pronaći što više toplih domova i zagrljaja za mala, divna, razigrana, čupava bića koja su trenutno u tuzlanskom azilu.

Povezano : “Mi, narod.. Projekt građanin”: Ovo je prava prilika da udomite psa!

Iz azila smo dobili fotografije neodoljivih, slatkih psića, koji trebaju dom. Predstavljamo vam ih :

Na prvoj fotografiji sa repićem je Pepper, ženka stara oko 4 godine. Već se dugo nalazi u azilu. Dobro se slaže sa drugim psima, ali voli izigravati šefa ?. Mnogo je razigrana i uživa lješkariti na kućici, na suncu. Pravi je gurman i uživa u hrani. Ove godine dobila je novu frizuru i nada se da će se sa palmicom na glavi nekome svidjeti.

Na drugoj fotografiji je Jack, mužjak star oko godinu i po. Mješanac je lovačkog psa koji je ostavljen na ulici. Jako je razigran i voli društvo svojih prijateljima iz azila, ali još više voli ljude. Posjetiteljima azila se naročito obraduje i sve gleda da li je neko došao po njega. Kada je živio na ulici posmatrao je kako ljudi izvode u šetnju svoje pse, igraju se s njima i uvijek  je maštao da će i on jednog dana pronaći svog vlasnika koji će ga voliti, maziti, paziti i voditi u duge šetnje po prirodi.

Ako tražite umiljatog, slatkog psa, želite da vaš topli dom bude ispunjen razigranim bićem koje ćete zavoljeti nakon prvog susreta, evo odlične prilike! Pratite nas i dalje, jer će učenici Osnovne škole “Sveti Franjo” i Radio Kameleon nastaviti i dalje svoju misiju, jer ujedinjeni želimo da što više psića pronađe svoj topli dom.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button