Tuzla

“Mi, narod.. Projekt građanin”: Ovo je prava prilika da udomite psa!

Katolički školski centar Sveti Franjo Tuzla i Radio Kameleon u zajedničkoj misiji u narednom periodu žele pronaći što više toplih domova i zagrljaja za mala, divna, razigrana, čupava bića koja su trenutno u azilu.

Iz azila smo dobili fotografije i male priče o psima, kako bismo vam na najbolji način dočarali njihove karakteristike i ljepotu:

Na prvoj fotografiji je pas pod imenom Spenky (bijeli sa crnim flekicama) – mlada ženkica koja je nedavno stigla u azil.Kada je stigla u azil mislili smo da neće preživjeti jer je bila toliko krhka i neuhranjena da smo joj mogli prebrojati rebra. Danas je Spenk jedan zdrav mlad pas koja je razigrana i veseli se svakom danu, posebno svakom posjetitelju. Spenky je srednjeg rasta i jako je umiljata. Voli djecu i druge pse tako da bi bila pogodna za obitelji sa djecom ili drugim psima. Mala razdragana mješanka čeka na svoj dom i nada se da će jednog dana postati nečiji unikat. Rasa nije bitna jer dušu ima svaki pas tako da ova malena vrijedi kao i svaki drug pas i smatramo da ima pravo na dom, obitelj i ljubav u izobilju.

Na drugoj fotografiji je Hannah, mlada razigrana ženkica. Mislimo da je mješanac pulina jer ima jako mnogo obilježja te vrste. Rođena je bez repića pa više sliči na malog medu nego na psa. Jako je razigrana i aktivna i ima oko godinu i pol. Srednje je veličine i obožava igru. Zbog energije koju posjedujue za njenu sreću bi bilo divno da imate dvorište po kojem bi mogla jurcati. Odlično se slaže sa drugim psima, samo oni je moraju moći pratiti jer je prava mala loptica koja ne staje. Hannah je u azilu od prošlog jeta i pronađena je na ulici. Nadamo se  da će pronaći nekoga tko će je zavoljeti baš takvu kakva jeste i pružiti joj dom. Crni psi nažalost nisu među onima koji imaju sreće da odu i pronađu dom, a nama su baš posebni.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button