LifestyleTuzla

FOTO//Otvoren Bingo City Centar Tuzla: Posjetitelji uživali u popustima, nagradnim igrama i velikoj zabavi










BINGO CITY CENTAR, najveći Bingo objekat u BiH koji se prostire na površini od 40.000 kvadratnih metara, svečano je otvoren danas u Tuzli.

“Ovo je Bingov najveći projekat do sada. Ima veliku garažu sa više od 300 parking mjesta, a unutra se nalazi više od 40 svjetski poznatih brendova kada su u pitanju modni trendovi. Osim toga, imamo i beauty centar, kuglanu, od druge polovine decembra cinestar kina i naravno supermarket”, izjavila je za Kameleon Tatjana Paunoski, PR i rukovodilac marketinga kompanije Bingo Tuzla.

Možda će Vas zanimati i:

Ovaj spektakularni objekat otvorio je svoja vrata svim posjetiteljima, koji su mogli uživati u bogatom zabavnom programu. Djeca su bila očarana cjelodnevnim programom uz mađioničare, facepaintere i klovnove, dok su odrasli mogli besplatno kuglati, te uživati u kupovini sa velikim popustima.

Bingo je za večeras pripremio i muzički sadržaj. Od 18 sati očekuje vas koncert Amela Ćurića, a od 20 sati na binu će izaći Hari Mata Hari, dok će u međuvremenu dašak spektaklu dati vatromet koji će biti izveden sa krova BINGO CITY CENTRA TUZLA.



Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button