Zanimljivosti i zabava

Zaboravite Tinder: Uskoro ćete ljubav moći pronaći preko Facebooka







FACEBOOK je lansirao novu značajku – Facebook Dating, koja je najavljena lani na Facebook F8 konferenciji, piše Facebook Newsroom. Trenutno je dostupna u SAD-u i drugih 19 zemalja, a mogu je koristiti samo oni stariji od 18 godina.

Za one koji ispunjavaju uvjete, značajka će se pojaviti kao nova kartica na Facebook aplikaciji. Također, svi koji odluče pronaći “onog pravog” preko novootvorenog servisa za spojeve, na njemu će imati zaseban profil, što znači da se njihove aktivnosti neće pojaviti na naslovnicama njihovih prijatelja s regularnog profila.

Nakon što se prijave, korisnici dobivaju prijedloge kao u bilo kojoj drugoj aplikaciji za upoznavanje. Uz to, mogu komentirati ili lajkati profile drugih ljudi, a tvrtka kaže da im neće predlagati profile njihovih prijatelja osim ako se oboje ne dodaju na “Secret Crush” listu.

Osim toga, tvrtka uskoro planira integrirati Facebook i Instagram priče u Dating.

“Surađivali smo sa stručnjacima za ta područja na stvaranju zaštite na Facebooku od početka, uključujući mogućnost prijavljivanja i blokiranja bilo koga, sprječavanje ljudi da šalju fotografije, poveznice, isplate ili videozapise u porukama i pružanjem jednostavnog pristupa savjetima za sigurnost. Ova i druge značajke vam daju više kontrole i mira.”

Jedna jedinstvena značajka koju je Facebook uveo je mogućnost dijeljenja detalja o nadolazećem sastanku s prijateljima i obitelji. Čak možete dijeliti svoju lokaciju uživo putem Messengera.

Osim u SAD-u, Facebook Dating je dostupan u Argentini, Boliviji, Brazilu, Kanadi, Čileu, Kolumbiji, Ekvadoru, Gvajani, Laosu, Maleziji, Meksiku, Paragvaju, Peruu, Filipinima, Singapuru, Surinamu, Tajlandu, Urugvaju i Vijetnamu, a u Europu će stići do 2020. godine.

Izvor: index.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button