Super vodič - Gdje izaći

Shopping patrola u epizodi “Šta vaša torba govori o vama?”

U ženskim torbama možete pronaći svašta, ponekad i najneverovatnije stvari, a vrlo često ne možete pronaći ono što vam je neophodno.

Žene koje nose velike torbe pune svega i svačega, svrstane su u kategoriju “kreativki” i u njihovim torbama nema čega nema. Mogu vas iznenaditi kada iz torbe izvade sredstvo za uklanjanje fleka, pribor za manikir ili dečju igračku. One su vrlo društvene i vesele, uvijek spremne da pomognu.

Žene koje nose torbe srednje veličine pune stvari, ali samo onih zaista korisnih, zovemo ženama čiji je moto “ništa me ne može iznenaditi“.

“Brižne žene”, bilo da vole male ili velike torbe u njima uvijek imaju sve što je potrebno za “nedajbože”. Tako ćete u njima naći lijekove, flastere, bombone, punjač za mobilni, rezervne čarape… One su uvijek spremne da pomognu i uživaju u tome da su nekome potrebne.

Bez obzira kojoj kategoriji pripadate, dobra ženska torba zlata vrijedi, a ukoliko tome dodate i dozu stila i praktičnosti, imate pun pogodak! Upravo smo se i same u to uvjerile kad smo posjetile Valens doo u Tuzli i prosto se “razboljele” od ljepote. Ovo je samo dio njihove ponude:

Cjelokupan asortiman možete pronaći na njihovoj oficijelnoj Facebook stranici.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button