Lifestyle

Trudnoća nije opravdanje da nosite jednoličnu garderobu i zaboravite šta je dobar stil

Žene trudnoću bukvalno shvataju kao drugo stanje, pa si dozvole sve što ne bi u “prvom stanju“. Tako se uspiju udebljati preko 20kg, što im inače ne bi pošlo za rukom ni za vijek vjekova. Priušte si sve slatkiše, sve one čudne kombinacije namirnica, kao npr.breskve i pašteta (ne, bebi od ovoga neće ništa biti, evo meni je skoro 27, a mama je ovu kombinaciju “klopala” u neograničenim količinama:)). Plaču za sve i svašta, od romantičnih scena u filmovima do previsoke cijene jagoda u Bingu. Stijeljaju pogledom svakoga ko im ne ustane u busu, iako stomak još nije veći od onog kad se dobro najedete. I da, dozvole sebi potpuni neukus kada je u pitanju odijevanje!

Sve razumijem, da nisu svi u situaciji da obnove garderober u trudnoći, mnogo novih kilograma, oticanje nogu… ali nema opravdanja da nosite preširoke majice, tregerice, ružne cipele s ortopedskim uloškom – samo zato jer ste trudne!

Nastavak priče čitajte na : Trudnoća nije opravdanje da nosite jednoličnu garderobu i zaboravite šta je dobar stilKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button