PreporučujemoSuper vodič - Gdje izaći

Shopping patrola preporučuje: Jednodnevni izleti za 20,00 KM!Dolazi nam lijepo vrijeme, a sa njim i vrijeme da se planiraju izleti. Za sve one koji nisu sigurni gdje bi putovali, Shopping patrola vam donosi nekoliko preporuka:

Osijek

Polazak: Nedjelja 26 Februar  2017.godine

07:00 Tuzla, 07:30 Zivinice, 08:00 Lukavac

CIJENA: 20,00 KM

Jednodnevna posjeta gradu Osijeku. Turistička ponuda grada Osijeka uistinu je posebna! Raznolikošću i bogatstvom kulture, vrijednim povijesnim lokacijama, prekrasnim parkovima, očuvanom i zaštićenom prirodom u neposrednoj blizini grada te gastronomskim posebnostima Osijek je, na svoj način, jedinstven.. Po dolasku  grupa odlazi u obliazak centra grada posjeta Tvrdje-starog dijela grada, trgu Sv. Trojstva, šetnja uz Dravu, preko trg Ante Starčevića do katedrale.To su i vise nego dobri  razlozi zašto trebate iskoristiti ovu priliku i posjetiti ovaj prelijepi grad,gdje je moguće samostalno organizovati vrijeme. Za one koji zele planiran je i odlazak u jedan od najvećih tržnih centara u regionu, Portanova, gdje imate priliku kupovati najpoznatije svjetske marke.

Bjelašnica

Polazak za Bjelašnicu:  26.02.2017.g.

Za sve ljubitelje kratkih putovanja, odlučili smo se za organizaciju jednodnevne posjete Bjelasnici . Iskoristite svoj slobodan dan na Bjelašnici.

Ograničen broj mjesta- Prijave  možete odmah izvrsiti u Elle Travel Agenciji.

Polazak: Lukavac 06 30,T.C Omega, 07 00 Hotel Tuzla ,Živinice 07 30 Omega.

Povratak sa Bjelašnice u 18:00. 

CIJENA POVRATNE KARTE 20,00 KM

Beograd

(Zoološki vrt + stari grad + shopping Ušće)

Polazak: Nedjelja 19.03.2017 godine

CIJENA IZLETA 20,00KM

Za sve ljubitelje kratkih putovanja, odlučili smo se za organizaciju jednodnevne posjete Beogradu s polaskom u nedjelja 19.03.2017. godine u 05:00 Lukavac Omega, 05:30 Živinice Omega, 06:00 Hotel Tuzla.

Beograd, grad na dvije rijeke, postao je odredište za sve one koji žele dobru zabavu. Posjeta Zoološkom vrtu,  Kalemegdanu i Beogradskoj tvrđavi, šetnja Knez Mihajlovom ulicom, obilazak gradske jezgre i znamenitosti grada, te vrijeme za kupovinu u shopping centru Ušće, učinit će ovaj jednodnevni izlet potpunim. Tijekom posjete, grupa ima na raspolaganju i našeg turističkog vodiča, ali također moguće je samostalno organizovati obilaske. Povratak u Tuzlu planiran je istog dana u 18:00 h. U Tuzlu se stiže u noćnim satima.

Za sve ostale informacije, posjetite stranicu ELLE Travel agencije.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button