Preporučujemo

Uvjerili smo se zašto je renovirani Cafe de Paris mjesto dobre kafe, vrhunskog čaja i najukusnijih delicija! (FOTO)

Naš grad postao je bogatiji za još jedan kafić koji će udovoljiti kriterijima i najvećih kafoljubaca.

Prema riječima vlasnika Amera Ibrišimovića, renovirani Cafe de Paris je mjesto pozitivnih vibracija, vrhunske kafe i čaja. Salle de cafe ili coffee room svojom dispozicijom prostora omogućava svojim posjetiteljima da uz vrhunski pripremljenu kafu i čaj na najbolji mogući način započnu dan, iskoriste pauzu na poslu ili sklope neko novo poznanstvo.

Možda će Vas zanimati i:

Specijalni gost na jučerašnjem otvaranju bio je profesionalni barista Nikola Drakulović koji je sve prisutne zadivio svojim umijećem pravljenja najdražeg toplog napitka. Svim ljubiteljima je preporučio da ukoliko žele da osjete svu čar espresso kafe, da poručuju kafu do pola šoljice, pogotovo u Cafe de Paris jer se tu služi Stretto kafa, koja se pravi od profinjenih arabika okusa tamne čokolade.

Kafa i čaj se ne mogu zamisliti bez delicija pripremljenih na francuski način. Svježi kroasani i vrhunske torte zadovoljit će i najstrožije kriterije istinskih sladokusaca.
Naravno, nisu zaboravilljeni ni ljubitelje dobrog vina koji će imati kutak za sebe te uz čašu bijelog ili crvenog vina uživati na kraju napornog dana.

Svaki dan, svaki sat, svaki minut, svaki sekund sačinjen je od trenutaka koji Vaš život čine potpunijim. Želja je da svaki trenutak koji provedete u Cafe de Paris, bude trenutak u kojem ćete uživati i koji ćete pamtiti.

Zato, ne čekajte nego pravac u Cafe de Paris – Stupine B2!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button