Zanimljivosti i zabava

Stvoritelji South Parka prestaju sa ruganjem Trumpu: ”Satira je postala stvarnost”

AUTORI South Parka Trey Parker i Matt Stone kazali su kako će biti jako teško rugati se administraciji Donalda Trumpa, piše ABC News.

“Sami izvode komediju. To nije nešto što možeš ismijati”, navode Parker i Stone te dodaju kako će se ubuduće suzdržavati od ruganja članovima Trumpove vlade.

U zadnje dvije sezone South Parka pojavljivao se lik temeljen na Donaldu Trumpu, kao i situacije inspirirane Trumpom.

Prva epizoda najnovije sezone bila je najgledanija u zadnjih nekoliko desetljeća, no Parker i Stone su se morali jako namučiti kako bi pratili prve dane Trumpovog mandata.

Što kad satira postane stvarnost?

“Jako je teško raditi ovo što mi radimo, sada kad je satira postala stvarnost. Stvarno smo se pokušali rugati svemu što se događalo, no jednostavno nismo mogli pratiti to sve. Ono što se događalo bilo je smješnije od svega što smo mi mogli smisliti.

Zato smo se odlučili odmaknuti i dati političarima da sami izvode svoju komediju. Mi ćemo se baviti svojom”, kazao je Parker, koji je ranije Trumpa nazvao “ogromnim ljigavcem”, a Hillary Clinton “sendvičem od govana”.

“Ljudi nam stalno prilaze i govore: ‘Blago vama, dobivate super materijal za seriju’, kao da smo mi sretni zbog ovoga što se događa”, ističe Stone.

“Nisam baš siguran da je to tako. Ne osjećamo se sretno”, zaključio je Stone.

Izvor: index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button