Sport

Oglasio se Slađo Stojković: Hvala svima!!!
Ponosan i dostojanstven kao i uvijek, Slađan Stojković je odlučio da najtežu bitku u karijeri vodi sam, daleko od medija i javnosti.

Bivši košarkaški as Sloboda Dite nije želio da priča o teškoj bolesti za koju je mislio da je pobijedio prije šest godina. Nažalost, bolest se vratila, a za operaciju u inostranstvu je potrebno da se skupi 40.000 eura.

“Nisam želio da se piše i priča o mojoj bolesti. Mislim da me razumijete. Ovo je nešto lično. Porodica je sa mnom i optimista sam”, rekao je Stojković za Blicsport.

Stojković je trenutno u Makedoniji na zračenju i hemoterapijama.

“Zahvalio bih se ljudima iz Slobode koji su pokrenuli akciju za prikupljanje novca. Drago mi je da me nisu zaboravili. Uživao sam u godinama provedenim u Tuzli. Hvala i svima koju su se javljali, bar da pitaju kako mi je i da li mi je nešto potrebno”, poručio je Stojković.

Svi dobri ljudi vjeruju da je ovo samo početak i da će se i ostali klubovi, Slađanovi saigrači uključiti u humanitarnu akciju za pomoć čovjeku koji je uvijek bio tu kada je trebalo da se bude prvi, kako na terenu, tako i van. Slađan Stojković nije sam.

Evo kako smo mi, Kameleonci, u saradnji sa Zmaj pivom i Urban BeaTZ-om pomagali našem Slađi!

http://radiokameleon.ba/2017/01/foto-tuzlaci-podrzali-akciju-za-sladu-veliki-je-borac-vjerujemo-da-ce-pobijediti-u-ovoj-utakmici/

I OKK Sloboda bila je uz svog nekadašnjeg igrača, te mu uplatila prihod od ulaznica sa utakmice protiv Mladosti.

http://radiokameleon.ba/2017/01/foto-pobjeda-slobode-pobjeda-sladu-stojkovica/

Izvor: blicsport.rsKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button