LifestyleSuper vodič - Gdje izaći

Predstavljamo vam mjesto gdje čarolija nastaje: Frizersko-kozmetički studio “Ogledalce”!

Koliko ste puta, u sred radnog vremena, pomislile: Želim nestati odavde i uživati u trenucima samo za sebe? Živeći brz život, pun stresa, nerijetko i brojnih problema, uspona i padova, prosto – živeći u današnjem vremenu, sve mi, jako malo vremena imamo da se posvetimo sebi. Svom miru, ljepoti, jednostavno, vremena za ispunjavanje svih svojih želja. 

A, možemo ih ispuniti. Makar one naše, prave ženske.

Priznajte sad sebi. Dobro razmislite. Jeste li pronašli pravo mjesto za liječenje svih svojih, i najsitnijih nemira? Mjesto u koje jednom kročite i gdje želite da se što prije ponovo vratite?

Nekada je ženi jako teško udovoljiti, no, mi smo pronašle onaj kutak u kojem ćemo biti redovni gosti. Više, zapravo, uživaoci svega što ovo mjesto jeste, nego gosti.Na samom ulazu, na adresi Zlokovac C2, u novootvorenom Frizersko – kozmetičkom studio, simpatičnog naziva “Ogledalce”, dočekuju vas vedrina, toplina, ugodni mirisi i nasmijana lica u kojima odmah nakon prvih razmijenjenih riječi, vidiš povjerenje, iskustvo, vidiš istinsku privrženost i ljubav prema onome što rade.

Mi smo ih odmah nazvali : tim iz snova!

Simpatični dvojac, nadaleko poznati kao vrhunski umjetnici, koji od kose čine čuda i koji fenomenalnim savjetima pomažu oporavak, čini nam se, svake dlake na našoj glavi – frizeri Almir Plavšić i Elmedina Šljivić. Ovaj dvojac će biti dio makeovera koji će naš portal raditi u Frizersko – kozmetičkom studiu “Ogledalce”.

Iako vam možda, na samom ulazu, neće izgledati kao da je to prostrana oaza mira i relaksacije, napravite li samo nekoliko koraka niz stepenice, ostat ćete u čudu. I, ponovo, više puta, sebi obećati, da ćete se sigurno vratiti. 

Kroz dugi hodnik, obasjan svijećama i prigušenim svjetlom, iza svakih vrata s desne strane, nudi se novi kozmetički ugođaj, a mi smo odlučile zaviriti u svaki ugao, istražiti svaki detalj i saznati baš sve.

Kozmetički tim, vođen predivnom Radmilom Pranjić, vrsnom majstoricom, fizioterapeutkinjom i kozmetičarkom, vrlo rado nam je pokazao svaki željeni detalj. I dodatno nas vezao za ovu oazu i naveo nas da i satima nakon izlaska osjetimo u zraku njihove mirise, u glavi čujemo njihove lagane melodije.. Pohvalna je osebujno obrazovanje svih, reći ćemo domaćina, a ne uposlenika, u što vlasnici ovog studija, gđa.Suada Usić i gdin. Raif Kalesić, polažu mnogo pažnje, jer žele da svi koji kroče ovdje dobiju najbolju i najkvalitetniju uslugu.

Pored najiskusnije u tom poslu, Radmile, o vašoj prelijepo njegovanoj koži, vašim noktima, vašem dobrom osjećaju, miru, relaksaciji i svemu što će učiniti da se osjećate sretno i zadovoljno, pobrinuće se mlade, predivne, pristupačne i širokog osmijeha, kozmetičarke i fizioterapeutkinje : Lejla Salković, Mersiha Zukić i Magbula Terzić.

Priznajemo, s oduševljenjem smo posjetile svaku prostoriju, duboko udahnule i svakoj od njih, poželjele da isprobavajući sve tretmane zaustavimo vrijeme, a onda, smo posjetile i šminkernicu. Filmska. Nije li dovoljan opis? Sa svim o čemu svaka žena ikad mašta. Sa bezbroj četkica za koje laik i ne zna za šta služe. No, tu je jednako filmska, čarobna i prelijepa šminkerka – Lejla Softić, koja će svakoj od vas odgovoriti na svako pitanje, udijeliti koristan savjet i stvoriti čaroliju na vašim licima.

Da bi svaki detalj bio savršen, da bi svi koji svoj dašak dodatne ljepote i mira imali najsavršeniju uslugu i termin, te da bi sve funkcionisalo u najboljem mogućem redu, tu je i, jednako vedra, nasmijana i susretljiva, spremna da vam da odgovor na svaku dilemu i udijeli koristan savjet – tajnica Frizersko kozmetičkog studija “Ogledalce”, Maja Vlajić-Suljić.

Savršenije uigran tim, ovoliko pozitivnu energiju, vedra lica, ugodnu atmosferu, besprijekornu uslugu i odličnu ponudu – odavno nismo sreli, upoznali, doživjeli i zadugo vezali za sebe.

Svi koji poželite pobjeći od svega, prepustiti se stručnim savjetima, uslugama, tretmanima, svemu što nude, Frizersko-kozmetički studio “Ogledalce” možete potražiti na adresi Zlokovac C2, a da sve što smo navele bude još bolje, reći ćemo i da rade svaki dan, tačnije od ponedjeljka do subote radno vrijeme je od 8 do 19 sati, nedjeljom od 9 do 16 sati.

Nakon svega što smo vam rekle, sada znate da je ovo savršeno mjesto za svakog od nas. A, želite li im postaviti neko pitanje prije posjete, učinite to na Facebook stranici ili posjetite njihovu web stranicu , te ih možete kontaktirati na broj : 035/ 277 – 288.

Vjerujte nam, odlučite li se prepustiti u ruke ovih stručnjaka, nećete se pokajati i postaćete uskoro vjerni i stalni korisnik njihovih usluga!

Salon posjetile: Nerina i Belma

p.s. Svečano Vam najavljujemo da će studio Ogledalce u naredna dva dana raditi o glavama naše ekipe, a Vi pratite nastavak ove pustolovine!Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button