LifestyleTuzlanski kanton

Načelnik Živinica pokrenuo humanitarnu akciju: Vaše malo nekome mnogo znači

Načelnik Opštine Živinice, Samir Kamenjaković, uz koordinaciju Crvenog križa Živinice, organizuje humanitarnu akciju kako bi pomogli da svi građani u Opštini Živinice imaju večeru za novogodišnju noć.

“Pozivamo sve građane Opštine Živinice da budu humani i da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za one kojima je pomoć neophodna. Svako od nas se može odreći jednog pića u toku novogodišnje noći i tu vrijednost donirati ljudima koji nisu u mogućnosti da sebi priušte obrok. Vrijednost pića ne mora biti velika, ali će biti jako značajna za one kojima je pomoć potrebna.. Članovi Crvenog križa će biti na ulicama Živinica kako bi prikupili vaše donacije za pomoć te osigurali dostavljanje istih onima kojima je potrebna. Vaše malo nekome znači mnogo”, stoji u saopštenju.

Prema riječima načelnika Kamenjakovića, obezbijeđeno je 90 paketa za građane koji nemaju osnovne životne namirnice.

“Radi se o građanima koji su bili u direktnom kontaktu sa mnom u razgovoru u jutarnjim satima i prilikom obilaska Mjesnih zajednica. Žao mi je što nismo u mogućnosti obezbijediti svim našim građanima dovoljno životnih namirnica, te ovom prilikom pozivam sve građane Opštine Živinice da se uključe u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za naše građane”, dodao je Kamenjaković.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button