Vijesti

MUŠKA PROSTITUCIJA U SREDIŠTU SPLITA: Mladić potražio zaradu na Jadranu, a evo šta je radio za 100 KM













Mladić koji je u jeku turističke sezone u središtu Splita pružao seksualne usluge muškarcima osuđen je na prekršajnom sudu. Tokom postupka ispričao se za sve što je napravio, priznavši kako mu je odavanje prostituciji bio način na koji je zarađivao za život, prenosi “Net“.

Riječ je o 25-godišnjaku iz Zagreba koji je lani u julu otišao u Split ne bi li se tamo odavao prostituciji. U stanu u širem središtu grada, kako stoji u presudi, pružao je seksualne usluge, tako što je ručno zadovoljavao klijente. Za to je dobivao 100 KM naknade.

Nudi se i na društvenim mrežama

Klijente je imao sve do 10. avgusta lani kada ga je splitska policija raskrinkala. Prema dostupnim podacima u trag su mu ušli inspektori zaduženi za rasvjetljavanje organiziranog kriminala u Splitu, no tijekom ovog sudskog postupka nije utvrđeno je li bio dio šireg lanca prostitucije kakvi se redovito tokom ljetnih mjeseci organizuju na hrvatskoj obali.

Mladić je u svojoj obrani priznao krivnju za pružanje tih opuštajućih intimnih masaža, izrazivši i spremnost da snosi novčanu kaznu. Sud mu je doista i izrekao novčanu kaznu i to u iznosu od oko 200 KM, a mora platiti i 50 KM sudskih troškova. Kod odmjeravanja kazne sud je uzeo u obzir činjenicu da je krivnju priznao, te da do sada nije osuđivan.

Ovaj mladić i putem svog Facebook profila, kako smo mogli vidjeti, nudi intimna druženja muškarcima.



Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button