Sport

Shaquille O'Neal postao šerif u gradu sa najvećom stopom kriminalaBivša NBA zvijezda Shaquille O'Neal, nakon košarkaške karijere odlučio se posvetiti drugim stvarima. I prije je povremeneo radio kao policajac, a sada je u Atlanti postao šerif.

Shaquille O'Neal uvršten je među 50 najvećih košarkaša NBA svih vremena, osvojio je čak četiri naslova prvaka. U svojoj je karijeri Igrao za Orlando, LA Lakerse, Miami, Phoenix, Cleveland i Boston, a u penziji je od 2011. godine.

Možda će Vas zanimati i:

Još dok je igrao za LA Lakerse počela je njegova karijera u policiji. Bio je počasni zamjenik okružnog šerifa u Los Angelesu, nakon toga 2005. godine, nakon zamjene u Miami, postao član policije u tom gradu, te je pristao na plaću od jednog dolara na godinu. Kada je prešao u Sunse, u Phoenixu je nakratko bio počasni šerifov zamjenik da bi kasnije bio unaprijeđen u poručnika.

U posljednje vrijeme Shaq veći dio godine živi u Atlanti koja je jedan od gradova s najvećom stopom kriminala u SAD-u. Zato je svečano prisegnuo i službeno postao šerif u Clayton Countyju, jednom od predgrađa Atlante.

Izvor: dnevnik.hrKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button