Zanimljivosti i zabava

Kim “nogirala” Kanye Westa nakon što je izašao iz bolnice

Kanye West pušten je juče iz bolnice gdje je završio nakon što je prošle sedmice doživio nervni slom, a kod kuće ga je odmah sačekalo još loših vijesti.

Kako tvrde američki tabloidi, u sedmicama koje su prethodile reperovoj hospitalizaciji, slavni supružnici stalno su se svađali i u njihovom domu vladao je neprestani haos.

Možda će Vas zanimati i:

– Kanye bi ostajao budan cijelu noć i pričao sam sa sobom. Crtao bi i pisao, šetao se, radio sklekove… Nije mogao da se smiri i da ode da spava – kaže izvor, te dodaje da je Kim postala zabrinuta kada je zbog kontroverznih i zabrinjavajućih izjava prekinuo koncert u Sacramentu nakon samo tri pjesme. Dva dana kasnije otkazao je svoju cjelokupnu turneju.

– Kim to više nije mogla da izdrži i ovog puta odbila je da mu pruži podršku, rekao je izvor i dodao da ju je cjelokupna situacija previše opteretila, imajući u vidu da je samo nekoliko sedmica ranije ona doživjela traumu u Parizu kada je opljačkana pod prijetnjom pištoljem.

Suprugu je rekla da joj je potrebna pauza i da ne želi da razgovara sa njim, a imajući u vidu da se sve to dešavalo na godišnjicu smrti njegove majke Donde, sve to ga je dovelo do nervnog sloma.

Iako je sve vrijeme bila uz muža dok je bio u bolnici, Kim navodno nije odustala od ideje da se na neko vrijeme rastanu, i to mu je saopštila sada kada je ponovo kod kuće.

Kim i Kanye u vezi su od 2012, a vjenčali su se 2014. Imaju dvoje djece, trogodišnju Nort i sina Sainta, koji će uskoro napuniti godinu dana.

 

 

 

 

Izvor: blic.rsKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button