BiznisLifestyle

Direktor lukavačkog IMEL-a Mevludin Čeliković govornik posljednjeg ovogodišnjeg Business cafea u Sarajevu

Agencija Global Market Solutions najavljuje posljednji ovogodišnji Business cafe koji će se održan u Atrium sali hotela Europe 30. novembra sa početkom u 18.00 sati.

Govornici 15. Business cafe-a su Mevludin Čeliković, direktor kompanije Imel iz Lukavca i mlada poduzetnica Gloria Galić, vlasnica i osnivačica brenda Gloria, Prirodna kozmetika Gloria.

Možda će Vas zanimati i:

Imel d.o.o. Lukavac je IT kompanija koja je prisutna na tržištu preko 20 godina. Kompanija Imel bavi se projektovanjem poslovnih informacionih sistema, proizvodnjom i implementacijom softvera, poslovnim konsaltingom, prometom IT opreme, operativnim sistemima. Usluge ove kompanije koriste najuglednije domaće i svjetske firme.

Brend Gloria je osnovan prije 2 godine i već sad ima oko 40 proizvoda u prodaji. Proizvodi su jedinstveni i trenutno dostupni samo na tržištu Bosne i Hercegovine, a uskoro će biti i na tržištu EU.

Svi zainteresirani za event i nova poslovna poznanstva mogu se prijaviti putem emaila info@gms.ba.  Ulaz  na event je besplatan, a broj mjesta ograničen.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button