Zanimljivosti i zabava

Duhovita ilustracija grudi prije i poslije trudnoće

Blogerica Georgie je uz zanimljivu ilustraciju vrlo duhovito opisala kroz što sve prolaze ženske grudi. Od prpošnih do visećih, postoji cijeli jedan put…

Žensko tijelo prolazi kroz velike promjene tijekom i poslije trudnoće, a grudi ponekad dožive drastične promjene. Duhovita blogerica Georgie iz južne Australije opisala je cijeli ciklus promjena uz zanimljivu ilustraciju.

U svom blogu Junebugs Mummamama dviju djevojčica ovako je opisala putovanje koje prolaze dojke.

1. Grudi prije trudnoće, prije dojenja. Bucmaste, elastične. Mekane na dodir s bradavicama kao gumbima. Lijepe za gledanje i zabavne za igranje.

2. Grudi za vrijeme trudnoće. Jednostavno će narasti preko noći. Nastavit će biti sve veće i veće tijekom trudnoće. Velike smeđe areole okružit će konstantno uspravne bradavice. One su uzbuđene i izgledaju jako zabavno, ali ako ih želite dirati, vlasnicu morate udobrovoljiti čokoladom ili staklenkom ukiseljenog luka (i vjerojatno izmasirati stopala).

3. Grudi za vrijeme dojenja. Radničko vrijeme, radničke dojke. A tada počinje težak rad. Ogromne, crvene i vruće bazuke, česta sportska puknuća i bradavice koje krvave. Prošarane plavim i pulsirajućim venama, dubokim crvenim strijama, često stoje krivo i mlijeko curi. Te “dame” su neudobne za nositi i teške za obući, ali posao koji rade jenevjerojatan i zaslužuju stvarno poštovanje. Njih stvarno ne možete dirati i nisu za nikoga osim za vlasnicu i bebu.

4. Ostaci. Obješene. Prošarane strijama i izduženim bradavicama koje uvijek izgledaju kao da su na jugu. Kada su skupljene u donje rublje, kada se stave u super grudnjak uvijek se pitate gdje su. One ostavljaju prazninu čak i u push-up grudnjaku. Samo sjena nekadašnjih grudi ostavljaju vlasnicu da tuguje u tom rascjepu.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button