BiH

Producent Adis Gojak kategoričan: Brega bi za Novu godinu džaba pjevao Sarajlijama

U sklopu turneje „Ko ne poludi nije normalan“, kojom se obilježava 40 godina od osnivanja “Bijelog dugmeta“, Goran Bregović, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa u petak i subotu su održali sjajne koncerte u prepunoj beogradskoj Areni.

Iza ovog uspješnog projekta kao producent stoji Adis Gojak, koji je dodao da bi naredne godine trebao biti održan vrhunski događaj i u Sarajevu. Raduje ga vijest da će Sarajevo sa Dinom Merlinom imati vrhunski događaj za novoogdišnju noć. On ne isključuje mogućnost i da Bregović Sarajlijama svira za naredne novogodišnje praznike.

– Sigurno da Sarajevo zaslužuje istinski spektakl i njegov naredni nastup je komercijalni koncert, koji će finansirati isključivo naši sponzori. Naravno, kada bi Brega u budućnosti pjevao na novogodišnjem dočeku u glavnom gradu BiH, sigurno da to ne bi Sarajlije plaćale, nego sponzori. Goran bi došao džaba da pjeva Sarajlijama, a sve bi pokrile velike kompanije. Ni jednu konvertibilnu marku ne bi uzeli iz gradske kase, kategoričan je Adis Gojak, koji već duže vremena brine o karijeri Gorana Bregovića, a ranije je sa dosta uspjeha bio menadžer Zdravka Čolića.

 

 

 

Izvor: faktor

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button