Kultura

VIDEO//Mesi, neće ništa da ti škodi: Šta o kultnoj erotskoj sceni misli Slavko Štimac

Slavko Štimac priznaje da ne voli da gleda čuvenu scenu iz filma “Varljivo leto '68” u kojoj “mijesi” grudi fatalnoj pekarki Jagodinki Simonović, koju igra Dragana Varagić.

Štimac priznaje da, kad gleda film “Varljivo leto '68”, preskače erotsku scenu koju danas svi pamtimo, a iz koje je nastala čuvena replika Danila Bate Stojkovića: “Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi”.

“Iskreno, i ne gledam scenu sa Jagodinkom Simonović, niti naročito razmišljam o njoj. Tako da i poslije ovoliko godina ne znam šta da mislim o tom dijelu filma. Malo me iritira kad se od cijelog filma ljudi prisjećaju samo te scene. Često mi se dešava da me samo za to pitaju, ali dobro”, iskreno je Slavko rekao u intervjuu za “Informer”.

Glumac koji je do sada snimio više od 50 serija i filmova kaže da je počeo pažljivo da bira uloge i da se zbog toga ne pojavljuje često na velikom platnu.

“Manje filmova se snima nego ranije. Što se mene tiče, biram koju ću ulogu da prihvatim, jer mi je ovo sasvim dovoljno što se tiče filmova i pojavljivanja u javnosti”, istakao je Štimac.

https://www.youtube.com/watch?v=oevjej6q2G8

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button