SvijetZanimljivosti i zabava

Školu je napustio sa 17 godina, a u 22. razmišlja o penziji










Amerikanac Hayden Bowles srednju školu napustio je sa sedamnaest godina, a samo pet godina kasnije, u svojoj 22., postao je milioner i umirovio se.

Na YouTubeu ga prati 300 hiljada ljudi, dok na TikToku ima 100 hiljada pratitelja. Na društvenim mrežama često dijeli savjete o tome kako je izgradio brojne poslove još u tinejdžerskim godinama, prenosi Daily Mail. Bowels je ulaganjima u nekretnine i online tečajevima o dropshippingu i TikTok oglasima zaradio milijune.

“Počeo sam zarađivati značajnije prihode od svog poslovanja kad sam imao 17 godina, u industriji e-trgovine. Još uvijek radim, volim raditi, ali sam tehnički u mirovini zbog novca koji sam zaradio od nekretnina”, objasnio je.

Možda će Vas zanimati i:

Dodao je da novac koji dobiva od prijašnjih investicija plaća njegov stil života. Haydenove tvrtke nastavile su rasti i otvarati nove podružnice, a mladi poduzetnik zaključio je da je bogatstvo razlika između prihoda i troškova te da ne postoji određena cifra koja će odrediti je li netko bogat.

I dropped out of school aged 17… months later I made my first million and now I'm RETIRED aged 22 - here's how I did it | The US Sun

Nakon što je napustio školu sa 17 godina, osnovao je platformu Ecom Season, koja nudi niz tečajeva koji koštaju do 575 dolara. U jednoj od snimki rekao je da ne žali što nije išao na fakultet jer je iskustvo prilično slično.

“Radite sve gluposti kao i na fakultetu, ali idete 20 razina dalje jer svi imaju novac”, rekao je.

Tvrdi da je svoje prihode do 20. godine učetverostručio u odnosu na zaradu sa 17 godina pa je tako već s dvadeset zarađivao milion dolara. Sad kaže da je prikupio više od 20 miliona dolara kroz poslove usmjerene na e-trgovinu. Pratiteljima je poručio da izbjegavaju višestruke pothvate i da se usredotoče na jednu stvar koju žele raditi dugoročno.



Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button