BiH

Upozorenje za vozače teretnih vozila koji prelaze državnu granicu na MGP Orašje – Županja

Zbog izgradnje Međunarodnog graničnog prijelaza Orašje – Županja na hrvatskoj strani, preporučuje se vozačima teretnih motornih vozila da za prelazak državne granice koriste MGP Šamac – Slavonski Šamac od 29.10.2016. do 2.11.2016. godine, od 7 do 19 sati.

Prije vjerskih praznika Svi sveti i Dušni dan, tokom i nakon njih očekuje se povećana frekvencija saobraćaja na svim graničnim prijelazima s Republikom Hrvatskom. Zbog građevinskih radova na MGP Županja, teretna vozila dodatno usporavaju putnički saobraćaj, što bi za vrijeme vikenda i vjerskih praznika prouzrokovalo višesatna zadržavanja na prijelazu. Alternativni granični prijelaz MGP Orašje – Županja jeste MGP Šamac – Slavonski Šamac s obzirom na to da se i na izuzetno frekventnom MGP Brod – Slavonski Brod izvode građevinski radovi na hrvatskoj strani prijelaza.

Možda će Vas zanimati i:

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske također je uputilo apel vozačima teretnih motornih vozila u cilju izbjegavanja višesatnih zadržavanja na MGP Orašje – Županja, saopćeno je iz Granične policije.

Izvor: RTV Slon

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button