ArhivaSport

Ognjen Vranješ opet divlja: Uz fotografiju objavio stih pjesme Baje Malog Knindže







Nakon sporne tetovaže u kojima nogometni reprezentativac BiH Ognjen Vranješ veliča četničke vojvode, na društvenim mrežama objavio je novu fotografiju koja je izazvala gnjev kod svih onih koji istinski vole BiH.

Ovaj put je bh. defanzivac u opis fotografije koju je objavio na Instagramu stavio stih pjesme “Ne volim te, Alija” Baje Malog Knindže.

Vranješ je uz fotografiju s prijateljima stavio opis “Drhte ruke oko Banje Luke”, što je stih pjesme “Ne volim te, Alija”, koju pjeva Baja Mali Knindža. Ubrzo je bh. igrač kojem se ne može ništa osporiti kada su u pitanju partije koje pruža za “Zmajeve” obrisao ovu spornu fotografiju s Instagrama.

Podsjećamo, Vranješ je nedavno napravio tetovažu četničkog vojvode Momčila Đujića, a takvo ponašanje oštro je osudio i novčano kaznio Nogometni savez BiH.

– Oštro i bezrezervno osuđujemo šokantno ponašanje reprezentativca Ognjena Vranješa, jer njegove poruke, bez obzira na koji način su izražene, nisu u duhu vrijednosti za koje se zalaže NSBiH i ne predstavljaju osobine istinskog sportiste koji treba da bude uzor mlađim generacijama – poručili su tada iz NSBiH.

Avaz Sport



Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button