Lifestyle

October Sun – November Rain

Drage moje dame, nekoliko dana već razmišljam o čemu da pišem u ovom blogu – i evo ga, tema se sama nametnula!

Jesen je došla, nema više priče da tek dolazi. Ja sam se već pomirila da na svaku košuljicu moram obući kožnu jaknu ili blejzer, pelerinu ili “dekicu” – ogromni šal! Sve šorceve sam sakrila od same sebe, a hlače izvadila na vidljivo mjesto – hlače, štrample, rolke, dukserice, jakne, šešire, tamne torbe i zatvorene cipele. Naslov sam posudila od benda čije pjesme redovno slušam u hladnim jesenjim noćima, dok pijem čaj i uređujem naše blogove, Guns n’ Roses! November rain, more like cold October sun!

ena4

Proteklu sedmicu sam provela upravo u ovoj gore navedenoj kolekciji, ušuškana u slojeve odjeće radeći kao asistent u jednom od najpoznatijih britanskih salona za zatvoreni modni krug profesionalaca – gledajući novokomponovanu izloženu kolekciju za proljeće/ljeto 2017, koju su kupci velikih modnih kuća poput Galeries Lafayette, Le Printemps, Selfridges, Harrods, Macy’s, Harvey Nichols i mnogih drugih došli pogledati i napraviti ogromne narudžbe poznatih brendova, koji su izlagali kolekcije. Moram vam otkriti tajnu – iduće ljeto u trendu će definitivno biti čipka, boho stil, velike naušnice, naočale sa neobičnim šarenim staklima, I što luđe, šarenije, neobičnije, apstraktne cipele. No, dosta o ljetu!

ena3

Ja vam i ovog puta donosim svoju interpretaciju jeseni, pomalo rokersku, divlju i snažniju jesen. Obučena u boyfriend jeans i kožnu jaknu tamne nijanse trule višnje, sjela sam na Vespu u dvorištu čovjeka koji me poznaje od kako sam rekla prvu riječ! Pustite kosu, nabacite tamni make-up, pilotske sunčane naočale, sjednite na motor s nekim s kime je uvijek dobar provod i zabavite se u sve kraćim i hladnijim danima vikenda!

ena6

Na sebi ovaj puta nosim crvenu kožnu jaknu iz s. Olivera i hlače od tamnog jeansa iz muške kolekcije istog brenda. Ukradite hlače od brata ili momka ili izvadite vintage Leviske iz ormara, nabacite kožnu jaknu i starke na noge – spremni ste za opuštenu, vikend-jesenju varijantu! No, ako mene poslušate – obnovite dio ormara u kojem držite jesenje i zimske jakne u s. Oliveru, s puno ukusa i uz odlične cijene!

ena1

S.Oliver butike potražite u TC BINGO Šićki Brod, TC BINGO Lukavac, TC BINGO Prijedor, TC BINGO Bihać, TC Bingo Goražde, TC BINGO Trebinje.

Više o brendu možete pogledati na: www.soliver.com

Fotografije: Una Storia Photography (https://www.facebook.com/unastoriaphoto/?pnref=lhc)

Modna Urednica/Ena BerbićKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button