KulturaZanimljivosti i zabava

Hit predstava “Đurologija” ponovo u Tuzli
“Đurologija” Branka Đurića Đure, nakon apsolutno uspješnih nastupa u BKC-u 2014. i 2015. godine, ponovo dolazi u Tuzlu. Ovo će biti četvrto izvođenje “Đurologije” na velikoj sceni BKC-a.

Autorski hit Branka Đurića Đure, ”Đurologija”, trenutno je najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire.  U svim gradovima u kojima je predstavljena, ”Đurologija” je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu “Top lista nadrealista” i “Audicija”, “Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru, koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu.

Ulaznice po cijeni od 20 KM možete kupiti u Marketing službi BKC Tuzla i u CD shopu Sejo & Vili. Kontakt za rezervacije: 035/311-070.

Predstava je 17. oktobra u 20 sati.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button