Lifestyle

Izbor za Miss BiH 2016: Lejla Šećerbegović, studentica Medicinskog fakulteta u superfinalu

Među 20 finalistica Izbora za Miss BiH 2016 je i Lejla Šećerbegović iz Tuzle, djevojka koja je na takmičenje stigla s lentom Miss Federacije BiH.

lejla

Lejla poziva svoje sugrađane da je podrže i da budu uz nju u direktnom prenosu Miss BiH za Miss Svijeta, koji će se održati u Sarajevu dana 09.10.2016 godine, uz direktan prenos FTV I RTRS.

Pred odlazak na 15-dnevne pripreme, najljepše djevojke BiH su posjetile Tehno-Mag, i odabrale Babyliss proizvode koji su poznati po visokoj kvaliteti i inovativnosti, u segmentu električnih proizvoda za njegu kose.

Kako je nova modna sezona jesen 2016/2017 već počela, Deichmann je pokrenuo još jednu nagradnu igru, sada sa najljepšim djevojkama BiH u glavnim ulogama. Aktuelnu kolekciju jesen 2016/2017 odlikuju ležeran stil, jasne linije, boje kao što su neprolazna crna, kamel, siva i crvena, ali i kombinacija materijala i interesantnih dezena, te zanimljivi detalji kao što su nitne i rajfešlusi. Nova kolekcija dostupna je u radnjama širom BiH. Najljepše djevojke BiH su uz svoj styling odabrale cool oksfordice, baletanke, gležnjače sa četvrtastom petom, jer je nemoguće zamisliti  ovosezonsku kolekciju bez uticaja 70-tih.
Uz Lejlin styling savršeno se uklapa moderni dizajn obuće ležernog stila za svaki dan i slobodno vrijeme.

Lejla, ovim putem, poziva svoje sugrađane da joj daju podršku, tako što će lajkati Facebook stranicu Modne agencije Abc Models i zvaničnu  Facebook stranicu Miss BiH za Miss Svijeta, a zatim i njenu fotografiju na OVOM LINKU.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button