Sport

Srce na teren! Rusima neće biti lako u paklu tuzlanskog MejdanaU tuzlanskom Mejdanu večeras će biti odigrana možda i odlučujuća utakmica za plasman najboljih bh. košarkaša na Evropsko prvenstvo, koje će iduće godine biti odigrano u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj.

Zmajevi dočekuju Rusiju, od koje su u prvom susretu doživjeli težak poraz. Međutim, selektor BiH Damir Mulaomerović smatra da imamo snagu da savladamo jaku rusku selekciju.

Mulaomerović priželjkuje pobjedu, pa makar ona bila i sa pola koša razlike, a igranje kapitena Teletovića, koji nije nastupio u Rusiji, još je jedna karika u lancu pozitivnog razmišljanja selektora, ali i igrača.

Svi ljubitelji sporta u BiH nadaju se da je stiglo vrijeme da naši najbolji košarkaši pokažu šta znaju. Moraće da ostave srce na terenu, ukoliko žele da savladaju favoriziranu Rusiju, ali i doza sreće neće biti naodmet.

Utakmica će biti odigrana od 20.15 u tuzlanskom Mejdanu, u paklenoj atmosferi koju će prirediti 5.000 navijača domaćeg tima.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button