Super vodič - Gdje izaći

Injekcija za ljubitelje metal/rock muzike

U okviru Džumbus DIYYF, mladi su izrazili želju za još jednom svirkom. Metal Injection je događaj koji će se desiti u četvrtak 8. septembra u Zlatarskoj ulici kod Kapije.

Ovoga puta mladi ljudi, zajedno sa udruženjem „Tuzla Uživo“ organizuju događaj koji će okupiti ljubitelje žešćeg zvuka. Metalci i metalke, tj. ljubitelji metal/rock muzike će se okupiti u četvrtak u Zlatarskoj ulici i prikazati dio svoje kulture.

metal_posterFlierBL
Metal Injection počinje od 19h,  kraćim merchandise marketom i druženjem. Svi prisutni i zainteresovani muzičari mogu pokazati svoje „nezapamćene vještine“ tokom Jamming sesije koja počinje od 20h.

Ekipa Džumbus-a ovom prilikom poziva sve mlade osobe koje vole ovu vrstu muzike, a znaju pjevati ili svirati neki od instrumenata (gitara, bas, bubanj), da slobodno izađu na binu, te da predstave svoje umijeće.

Nakon jamminga i opuštene atmosfere binu će okupirati dva mlada benda. Oni su spremni da vas izuju iz cipela. Bend EXILED će nas provesti kroz neke od najvećih hitova metal muzike dok već pomalo iskusni CRITICAL MASS  ima priliku pokazati svoj puni repertoar autorskih pjesama.

Poslije svirke, opustite se uz projekciju filma Global Metal koja će predstaviti ovu svjetski popularnu kulturu. U četvrtak ćete dobiti dovoljnu dozu injekcije koja će biti uvertira za vikend kada slijede novi događaji u sklopu Džumbusa.

Iz Tuzla Live-a i Džumbus ekipe vam poručuju, ako imate želju da se uključite u jedan od posljednjih događaja Džumbus DIYYF, pišite na fb stranicu ili se javite na broj telefona 062/761-331, te postanite dio Džumbusa!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button