Super vodič - Gdje izaćiTuzla

Počinju Prvi Internacionalni Vespa susreti u Tuzli

Od 02. do 04. septembra, u kompleksu Panonskih jezera održaće se Prvi Internacionalni Vespa susreti u Tuzli, u organizaciji Vespa Kluba Tuzla.

Susreti su planirani kao trodnevni event. Prvog dana je na programu doček gostiju iz susjedne Hrvatske i svih dijelova BiH, uz party dobrodošlice i roštiljadu, čiji sponzor je Menprom Tuzla. U subotu, organizatori imaju u planu okupljanje i mini izložbu u caffe baru “Sidney” kod pozorišta, zatim izložbu Vespa motocikala u kompleksu Panonskih jezera, gdje će biti predstavljeni različiti modeli iz prošlosti Vespe, moderne Vespe, te neki limitirani primjerci, a na kraju i dodjelu nagrada učesnicima i posmatračima.

Zastupnika za Vespa motocikle “Libero” Tuzla imaće priliku za promociju, te izložbu i prodaju novih motocikala.

U okviru Prvih Internacionalnih Vespa susreta u Tuzli, gosti će imati priliku za obilazak grada, vožnju turističkim vozićem, a kao šlag na torti, biće održan defile gradom na koji organizatori pozivaju što više učesnika.

Za prijave, koje su još uvijek u toku, i sve dodatne informacije javite se u inbox Faceboog stranice Vespa Kluba Tuzla, na mail vktuzla@gmail.com ili na broj telefona 061274446 (Vlado).

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button