Super vodič - Gdje izaći

Ne pravi džumbus od zdravlja u srijedu 31.8. u Velikom Parku!

Ideja mladih uključenih u Džumbus DIYYF je da pokažu svima koliko je bitno zdravlje za njihov razvoj. Bavljenje sportom, zdrava ishrana, druženje i timski rad su naveli kao najbitnije stavke koje razvijaju njihovo fizičko i psihičko stanje.

U okviru Džumbus DIYYF, zajedno sa udruženjem „Tuzla Uživo“, mladi ljudi u srijedu 31.augusta u Velikom parku organizuju događaj pod nazivom Ne pravi džumbus od zdravlja.. U sklopu ovog događaja, nekoliko lokalnih klubova, a i pojedinaca, promovisat će borilačke vještine, meditaciju, fitness, nutricionizam. (FB event: http://bit.ly/2bufWdQ)

Svi prolaznici/posjetioci će se moći informisati, a i pogledati demonstracije iz karatea, džudoa, aikida, kung-fua, hrvanja, qi-gonga, tai-chia i yoge. Ukoliko se nakon demonstracije osjetite spremni posvetiti svom zdravlju i predati se u ruke profesionalaca, trenera koji će vas naučiti najboljem, moći ćete se na licu mjesta raspitati o učlanjenju u njihove programe.

Kao i svaki od Džumbus događaja, i ovaj je besplatan, pa zato vas pozivamo da nam se pridružite u srijedu, 31.augusta u Velikom parku, sa početkom od 14h pa sve do 20h. Zdravlje nam je bitno, stoga ne pravite džumbus od njega!
Informišite se a i priključite i drugim DŽUMBUS događajima preko naše FB stranice: www.fb.com/DzumbusDIYYF. Vidimo se u Velikom Parku!!!

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button