Zanimljivosti i zabava

Tragična ljubavna priča Kralja komedije
U septembru 2015. godine, djevojka Kralja komedije, Cathriona White je pronađena mrtva u svom stanu. Počinila je samoubistvo predozirajući se tabletama za spavanje. Razoren ovom tragedijom, Jim Carrey je pronašao oproštajno pismo koje je bilo adresirano na njega. Istraga je pokazala da je Cathriona umrla od predoziranja i da nije imala nikakve druge povrede na tijelu.

jim4

Njihovi prijatelji su opisali njihovu vezu kao “tobogan” odnos. Bili su u skupa od proljeća 2012. godine, ali su se razišli 2013. godine, da bi se pomirili godinu dana kasnije. 

jim2

Samo nekoliko dana nakon njihovog posljednjeg raskida, Cathriona je izvršila samoubistvo. Život bez Jima, jednostavno, nije bio opcija za nju. Četiri dana prije tragične smrti, razgovarali su oko 30 minuta preko “FaceTime”-a. Dva dana kasnije Jim je pokušao da je zove, ali nije bilo odgovora na njegove poruke.

Budući da se zabrinuo da joj se nije nešto desilo, Jim je poslao svog pomoćnika kod svoje bivše djevojke. Pomoćnik je morao nasilno da uđe u njen stan i pronašao ju je kako leži, bez svijesti pored gomile otvorenih kutija za tablete. Na trpezarijskom stolu stojalo je oproštajno pismo za Jima.

jim3

Nekoliko mjeseci nakon njene smrti, neki dijelovi iz njenog pisma procurili su u javnosti. U jednom od njih piše: “Provela sam tri dana u nevjerici da nisi ovde. Mogu da nastavim dalje i složim sve djeliće na svoje mjesto. Mogla bih, ali ja jednostavno nemam volje ovaj put“.

Ovaj svijet izgubio je svaki smisao za nju. Nije je bilo briga šta će se desiti sa njenim tijelom kada je više ne bude bilo.

“Jim, nisam za ovaj svijet, molim te oprosti mi. Ja stvarno ne znam o sahranjivanju i tim stvarima. Ti si mi kao porodica i šta god budeš odabrao biće u redu“, stojalo je u pismu.

Smatrala je da je Jim bio dio njene porodice i zbog toga je nosio njen kovčeg na sahrani. Tokom sahrane, Jim Carrey je bio slomljen. Najtužnija stvar je to što je rekao da nisu raskinuli zauvijek, već da bi stvari između njih ponovo uspjele jednog dana.

jim

Izvor: FokuzzKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button