BiznisLifestyle

Reotvaranje Konzumove prodavnice na Ilidži
Reootvorenje Konzumove prodavnice u Grand centru na Ilidži upriličeno je danas, a u narednom periodu planirano je još nekoliko reotvorenja prodavnica širom BiH, koja će kupcima omogućiti veći izbor, najbolji omjer kvalitete i cijena, te pregledniju i ugodniju kupovinu.

”Preuređenjem naših prodavnica uvode se noviteti za kupce koji im omogućuju iskustvo moderne kupovine uz bogat dodatni sadržaj i asortiman. Do kraja godine planirano je reotvorenje 15 prodavnica, te otvorenje nekoliko novih, kako bi našim kupcima obezbijedili najvišu razinu ponude i usluge u segmentu maloprodaje”, istakao je Haris Omeragić, direktor maloprodaje Konzuma BiH.

Konzum BiH na Ilidži kupcima je pripremio i novu liniju proizvoda inspirisanu turskom i arapskom kuhinjom, koja će posebno oduševiti sve oni koji uživaju u okusima i aromama s Bliskog istoka.

”Naša prodavnica sada je mnogo ljepša, preglednija, te nudi više od 2.500 novih artikala. Iz naše pekare svakodnevno ćemo kupcima servirati više od 20 vrsta svježeg i mirisnog peciva, a proširena ponuda odnosi se na voće i povrće, gastro, mliječne proizvode, proizvode za kućnu i ličnu higijenu”, kazao je Eldin Tajić, voditelj prodavnice Konzum BiH na Ilidži.

Konzum BiH vas poziva i na reotvorenje uljepšanog Konzuma u trgovačkom centru Alta u Sarajevu, čija će vrata biti otvorena 30. jula, uz izvrsnu ponudu svježeg domaćeg voća i povrća iz srca Semberije, te dopunjen asortiman iz odjela delikatesa.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button