Zanimljivosti i zabava

Pet načina kako da uredite ulazna vrata za nadolazeće blagdane.










Za ovogodišnje božićne i novogodišnje praznike možete učiniti dosta toga kako bi vaš dom izgledao savršeno, kako iznutra tako i izvana, piše Better Home & Gardens.U nastavku saznajte nešto više o pojedinačnim elementima koji će vašim ulaznim vratima dati čaroban izgled, uključujući klasične praznične dekoracije kao što su lampice, zimzelene biljke, različiti ornamenti i drugi sitni ukrasi s puno crvene i zelene boje.

Višebojne ukrasne trakice

Na svoja ulazna vrata obavezno zalijepite dekoracije koje ste napravili od nekoliko raznobojnih trakica. Ali, prije nego što počnete izradu ovih ukrasa, napravite plan kako bi to trebalo izgledati. Jedna od najsigurnijih opcija je crveno-zelena kombinacija boja.

Pletene košarice

Ispred ulaznih vrata postavite nekoliko pletenih košarica u koje ćete staviti neke tradicionalne zimske elemente kao što su ukrasne loptice za jelku, replike pahuljica i snijega te šišarke.

Replike božićnih paketića

Također, prostor ispred svoje kuće uz pletene košarice možete ukrasiti i replikama božićnih paketića koji sami od sebe imaju estetsku funkciju.

Čempresi

Ako u saksijama imate posađene mlade čemprese, možete ih postaviti s lijeve i desne strane kako biste dobili na vizuelnom efektu. Ako je riječ o većim sadnicama, možete ih čak i okititi.

Lampice

Lampice su uvijek poželjne kada je riječ o dekoriranju unutrašnjosti za Božić i Novu godinu, ali se sve češće primjenjuju i ispred domova. Na rubove ulaznih vrata postavite dekorativne lampice i time prostor ispred svoje kuće učinite još ljepšim.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button