Arhiva

Ko je frajer koji se “mota” oko Kate Middleton?

Princ William i vojvotkinja od Cambridge-a, Kate, svojom posjetom uveličali su tradicionalno britansko takmičenje u jedrenju „Sir Ben Ainslie's America's Cup“ u Hamshire-u. Ali, nakon što su se slegli utisci i pregledale sve fotografije, medijsku pažnju privukao je jedan muškarac.

Kao pravi domaćin Sir Ben Ainslie, britanski zlatni olimpijac u jedrenju, dočekao je je kraljevski bračni par. Medije je uzburkala njegova pažnja prema vojvotkinji, koju poznaje još od 2012. godine, kada je Sir vojvotkinji ponosno pokazao svoju olimpijsku zlatnu medalju.

Možda će Vas zanimati i:

kate2

Uslijedio je i njihov zvanični susret 2014. godine povodom iste manifestaciju koju su Kate i William posjetili ove godine. I Kate je ponovo velikodušno dočekana.

U maju ove godine vojvotkinja, veliki ljubitelj sporta i jedrenja, imala je čast da je zlatni olimpijac povede na brzu vožnju jahtom. Zabilježen je trenutak kada joj stavlja zaštitnu kacigu, a u anale je zavedena i izjava spotiste da je oduševljen vojvotkinjinim poznavanjem ove discipline.

kate1

Kate je očigledno pronašla prijatela sa kojim dijeli strast prema jedrenju. Susretali su se na brojnim manifestacijama, a bliska komunikacija puna razumevanja ni ovaj put nije izostala.

Vojvotkinja je svom dragom poznaniku uručila i pehar za najboljeg mornara i tom prilikom su, očigledno, pored čestitki i zahvalnice, međusobno razmijenili i nekoliko toplih riječi.

A da li o svemu tome Britanci treba da brinu, najtačnije će reći princ William, koji je sve vreme bio na takmičenju i srdačno čestitao Sir Ainsli-u pobjedu.

kate4

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button