VijestiZanimljivosti i zabava

Pjevač grupe Legende udario staricu: Žao mi je, to je bio nesretan slučaj!

Ivan Milinković, pjevač grupe Legende, slučajno je povredio Ljubicu R. (84) u Ulici kneza Miloša u Sopotu. Pjevač se kretao u rikverc kad je nesretnu staricu podvukao pod svoj automobil.

Nesreća se dogodila u 9 sati ujutru, kad je pjevač krenuo u svoju vikendicu.

“Baka je prelazila ulicu van pješačkog prelaza, a Milinković se isparkiravao. U jednom trenutku je krenuo u rikverc kako bi propustio drugi automobil i kako mu se starica našla u mrtvom uglu, udario je u nju. Podvukao je nesretnu baku pod svoja kola i ona je tom prilikom povrijedila glavu. Hitna pomoć je odmah reagovala i zbrinula Ljubicu, koja je prebačena u Beograd”, rekao je izvor Kurira iz istrage.

Očevici koji su se zatekli na ulici u trenutku nesreće kažu da je scena bila jeziva.

“Ljubica je ležala na asfaltu i krv joj je curila iz nosa. Ivan je stajao pored nje i vikao: ‘Jao, zašto sam vas udario! Bako, nisam htio, jao!'” Bio je jako potresen, jadan čovjek, nije znao šta ga je snašlo. Baš nam ga je bilo žao jer se vidjelo da je u pitanju nesretan slučaj”, priča svjedokinja.

“U pitanju je nesretan slučaj, nije moja krivica zaista. Baka Ljuba je prelazila ulicu, ja sam išao u rikverc i nisam nikako mogao da je vidim jer je naišla iz ‘mrtvog’ ugla. Na sreću, nije ozbiljno povrijeđena. Jeste pala i razbila nos, ali se iskreno nadam i očekujem da će sve biti u najboljem redu. Ja ću uskoro posjetiti Ljubu, odnijeću joj sve što bude potrebno i pomoći kao svaki savjestan čovjek”, rekao je poznati pjevač.

Izvor: KurirKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button