Svijet

Pokosila pješaka pa s tijelom na sjedalu nastavila dalje vozitiVozačica u Oceansideu u Kaliforniji autom je pokosila pješaka, a zatim nastavila voziti s njegovim tijelom zaglavljenim u automobilu.

Jedan od svjedoka stravičnog prizora za lokalni KGTV ispričao je kako je mijenjao ulje u svojem automobilu na obližnjoj benzinskoj postaji kada je 29-godišnja žena autom naletjela na muškarca.

– Nemam riječi kojima bih to opisao. Bilo je traumatično – rekao je svjedok.

Vozačica Esteysi Sanchez (29) vozila je kući u ponedjeljak rano ujutro oko 6.20 sati nakon cjelonoćnog konzumiranja alkohola. Nakon skretanja udarila je 69-godišnjeg pješaka koji je upravo izašao iz obližnje trgovine. Policija je u izvješću priopćila kako se ”muškarcu od siline udarca noga odvojila od tijela koje je ostalo na sjedalu suvozača, dok je noga probila stražnji prozor i ostala ležati na prtljažniku”.

Žena je zatim nastavila voziti s truplom pokraj sebe. Stala je nakon kilometar i pol, izašla iz vozila i otpješačila kući. Policiju je pozvao njezin dečko. Policija je potvrdila da je u trenutku nesreće bila pijana. Trenutačno je u pritvoru, prenosi 24sata.hr

https://www.youtube.com/watch?v=1cN9isDdJTAKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button