Tuzla

Festival mladih – IMPAKT vas vodi u svijet digitalnog marketinga










Investicijska fondacija IMPAKT je sa radošću prihvatila poziv za partnerstvo na Festivalu mladih u Tuzli. U prošlosti smo podržali više od 200 malih biznisa te pružili desetine hiljada sati mentorske podrške mladim ljudima koji su se otisnuli u preduzetničke vode.

Svi članovi našeg tima vjeruju u blistavu budućnost mladih u Bosni i Hercegovini. Svakim atomom naših bića nastojimo od bosanskohercegovačkog tržišta napraviti konkurentno tržište.

Možda će Vas zanimati i:

Želimo raditi, izvoziti u svijet, zamijeniti uvoz i ostvariti profit zajedno sa učesnicima našeg Inkubatora, ali i sa ostalim mladim ljudima u Bosni i Hercegovini.

Obzirom na činjenicu da Festival mladih za cilj ima unijeti dozu optimizma i nade u percepciju bh. stvarnosti, željeli smo dati svoj doprinos! Zbog toga ćemo učesnicima Festivala omogućiti prisustvo na čak tri radionice  u izvedbi naših vrhunskih trenera.

Interaktivnu radionicu pod nazivom „Uđite sa nama u svijet marketinga“ održat će Adnana Pidro, koja ponosno nosi titulu ekspertice digitalnog marketinga i komunikacija, a iza sebe ima višegodišnje iskustvo rada u marketingu domaćih, ali i internacionalnih kompanija.

Nešto više o ovoj radionici koju će održati IMPAKT rekla je Mirela Omerović:

“Ova radionica održava se 26.8. sa početkom u 11 sati u FINri. Na ovoj radionici mladima ćemo pokušati približiti svijet digitalnog marketinga, odnosno približiti im sve mogućnosti koje im digitalni marketing pruža. Radionica će biti organizovana u računarskoj sali, tako da će se mladima kroz praktične primjere približiti svijet digitalnog marketinga.”

Vaše prijave na radionicu možete uraditi OVDJE.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button