BiznisLifestyle

Kompanije Bingo i MasterCard: Prošetati crvenim tepihom – neprocjenjivo!

Sarajevo Film Festival, 22. po redu, biće održan od 12. do 20. avgusta ove godine, a pored brojnih zvijezda i umjetnika iz svijeta filma, crvenim tepihom prošetaće i dvoje korisnika MasterCard ili Maestro kartica iz BiH.

Kompanije Bingo i MasterCard pripremile su ovo neprocjenjivo iskustvo za dvoje korisnika kartica, koji u periodu od 1. do 30. jula budu plaćali svojim MasterCard ili Maestro karticama u BINGO objektima širom BiH. Dovoljno je da nakon obavljenog plaćanja korisnici popune kupon koji će ubaciti u naznačenu kutiju u BINGO objektima, a sretni dobitnici biće izvučeni 9. avgusta.

Možda će Vas zanimati i:

Nagrada za sretne dobitnike je zvjezdani vikend i podrazumijeva jedinstveno Sarajevo Film Festival iskustvo koje uključuje dva noćenja u hotelu sa 5 zvjezdica za dvije osobe, kao i poklon karticu za kupovinu i usluge frizera i šminkera.

Dobitnik će na raspolaganju imati i automobil i vozača, koji će ih odvesti na Festival, gdje će prošetati crvenim tepihom i odgledati filmsku projekciju u Ljetnom kinu Metalac. VIP veče se završava odlaskom na zabavu sa filmskim zvijezdama, koje sada, već tradicionalno, dolaze na ovaj značajni festival.

Obezbijeđene su i dodatne nagrade – četiri Samsung Galaxy Tab4 uređaja za drugoplasirane korisnike kartica.

“Veoma smo ponosni što smo drugu godinu za redom sponzor Sarajevo Film Festivala, najznačajnije umjetničke manifestacije u zemlji”, istakao je Amir Trokić, Account Manager u kompaniji MasterCard za tržište BiH, i dodao:

“Zajedno sa našim partnerom, trgovinskim lancem Bingo, svakodnevno omogućavamo korisnicima naših kartica da obavljaju brze i sigurne kupovine, a ova nagradna kampanja je sjajna prilika da im darujemo zaista neprocjenjiva iskustva i zahvalimo im se na vjernosti. Nadam se da će naši korisnici, ljubitelji filma, uživati u prilici da dožive ovaj prestižni festival kao prave filmske zvijezde.”

“Naša kompanija svakodnevno radi na poboljšanju svojih usluga i na pružanju dodatne vrijednosti svojim kupcima. Saradnja s kompanijom MasterCard će upravo to i donijeti, potpuno novu dimenziju nagrađivanja lojalnosti. Sarajevo Film festival je događaj o kojem se govori širom svijeta i zaista smo sretni što će upravo naši kupci biti dio veličanstvene festivalske atmosfere”, izjavila je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga u trgovinskom lancu Bingo.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button