Zanimljivosti i zabava

Šest dana igrao igrice: Počelo mu je trunuti tkivo na nogama
Tinejdžer iz Kine 6 dana je uzastopno igrao videoigre. Pronašli su ga 7. dan onesviještenog na livadi, a komarci su mu izgrizli noge do te mjere da mu je tkivo na stopalima počelo trunuti…

Devetnaestogodišnjeg ovisnika o videoigrama iz grada Hangzhou u Kini, medijima poznatog samo po imenu Chen, policija je pronašla onesviještenog na livadi, prenosi Daily Mail. Chen je šest dana bez prestanka igrao računalne igre, a onda je dezorijentiran istrčao vani i pao na livadu. Komarci su mu izgrizli stopala, a tkivo se upalilo i počelo trunuti.

Foto: Facebook

Policajcima je ispričao da se zove Chen i da je izgubljeno lutao po cesti dok se nije srušio. Nije jeo tri dana, a nije imao ni novaca za hranu. Sav novac je potrošio u PC igraonici u kojoj je proveo zadnjih šest dana igrajući igre non-stop.

Kada je izašao iz igraonice počelo mu se vrtjeti u glavi jer je vani temperatura bila 33 stupnja Celzijevih. Kada su ga pronašli noge su mu bile potpuno prekrivene ubodima komaraca. Policija ga je odvela do prve prodavaonice, ponudila mu nešto hrane i provjerila njegove podatke. Kontaktirali su njegovog oca koji je rekao da mu je sin pobjegao od kuće jer je ovisan o videoigrama.

 

 

Izvor: 24sata.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button