Vijesti

Horor u Zadru: Ženu zatvorio u kokošinjac s ubijenim kokošima i rojem pčela, njegov sin joj nogom slomio nos i zube
Mjesec dana od nezapamćenog incidenta u Ulici Otokara Keršovanija u Zadru, gdje je 42-godišnja frizerka M.V. zarobljena u kokošinjac nakon čega je i brutalno pretučena na način da su joj izbijeni zubi i slomljen nos, pred Općinskim sudom u Zadru podignuta je optužnica protiv njezinih napadača, piše zadarski.hr.

Optužnicom Općinskog državnog odvjetništva u Zadru, 51-godišnji Zadranin I.Č., tereti se za krivično djelo protupravnog oduzimanja slobode za koje je zapriječena kazna zatvora u trajanju do tri godine, dok je njegov 30-godišnji sin P.Č. optužen za kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede.

Možda će Vas zanimati i:

Sumanuti čin oca i sina dogodio se u subotu, 14. maja, dok je 42-godišnjakinja šetala Ulicom Otokara Keršovanija sa svoja dva psa, retriverom i terijerom, koje nije držala na povodcu. Psi su se u jednom trenutku zaletjeli u kokošinjac obiteljske kuće koji su ugledali i tamo su zaklali desetak kokoši, iako je žena pokušavala da ih spriječi.

Ubrzo je na mjesto događaja dojurio razjareni valsnik kuće, 51-godišnjak, te je ženu zatvorio u kokošinjac zajedno sa ubijenim kokošima, iako mu je, kada su njezini psi napali kokoši, kazala da je spremna nadoknaditi štetu.

Nakon što je nesretna žena konačno uspjela izaći iz kokošinjca, te nazvati policiju, ispred nje se stvorio i sin 51-godišnjaka koji ju je tako udario nogom u lice da se onesvijestila. Nakon intervencije, policija je na licu mjesta uhapsila i privela 51-godišnjaka, te mu je nakon kriminalističke obrade određen i jednomjesečni pritvor.

Protiv 30-godišnjeg sina podnesena je krivična prijava redovnim putem zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Stradala Zadranka je prekršajno prijavljena zbog držanja životinja bez nadzora, prenosi Slobodna Bosna.

S teškim tjelesnim ozlijedama žena je smještena na neurohirurgiju Opće bolnice u Zadru jer su joj u napadu slomljeni nosna kost i dva zuba, a jedan joj je zub izbijen. Ljekari su joj morali sanirati i ubode, jer se u kokošinjcu nalazio i pčelarnik, pa su ženu izbole i pčele koje su izlijetale iz košnica.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button