Svijet

Zaprosio djevojku, a nakon što ga je odbila, zapalio joj automobil

Elif Lidia Solopa iz turskog grada Antalija, državljanka Turske porijeklom iz Moldavije, obratila se policiji nakon što je ostala bez vlastitog automobila, koji joj je zapaljen, piše Anadolu Agency (AA).

Solopa je turistički radnik u Antaliji, a policiji se obratila nakon što je njen kombi za prijevoz putnika najprije ukraden, a nakon toga i zapaljen.

Ništa u tome ne bi bilo čudno da njen automobil nije ukrao i zapalio A. M., odnosno njen momak. Prema tvrdnjama Solopove, A. M. ju je zaprosio, a nakon što ga je odbila, ukrao je njen automobil te ga zapalio.

turska - zapaljen automobil1

Solopa je u razgovoru za AA kazala kako je M. A. upoznala preko poznanika, te da su odlučili jedno vrijeme raditi zajedno i tako se bolje upoznati.

U međuveremenu, M. A. je zaprosio, a ona nije pristala da se uda za njega. Nakon toga je, prema njenim riječima, pomoću rezervnog ključa ukrao njen kombi i zapalio ga.

“Moj odgovor je bio ‘ne’ i tako sam otkrila njegovo pravo lice. Sada hiljadu puta zahvljujem Bogu što se nisam udala. Donijela sam pravu odluku”, poručila je Solopa.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button