Sport

FOTO: Vedran Ćorluka postao pravi internet hit – zbog njega se šprdaju sa Ronaldom!

Iako je Luka Modrić odigrao sjajnu partiju i postigao pobjednički pogodak protiv Turske u sklopu 1. kola grupe D Europskog prvenstva, apsolutni internetski hit postao je Vedran Ćorluka. Hrvatski stoper doslovno je krvario više od 60 minuta na travnjaku samo kako bi ‘vatreni’ upisali tri vrlo važna boda na startu Eura.

Glava je stradala kada ga je u jednom skoku Cenk Tosun laktom udario, nakon čega je potekla krv. Ćorluka je najprije bio brzo ‘zakrpan’ od strane liječničke službe, no već na kraju prvog poluvremena krv je probila bijeli zavoj.

Možda će Vas zanimati i:

U poluvremenu su ga pokušali zašiti u svlačionici, no šavovi nisu izdržali. Kada je po treći put morao na ‘krpanje’ dobio je plavi zavoj. Izdržao je do kraja, slavio pobjedu sa suigračima kao jedan od heroja dvoboja.

“Neko od nas može imati slab dan, ali niko nema pravo na dan bez borbe”, poručio je Ćarli nakon utakmice.

Doktor Nemec je otkrio kako je Ćorluka u poluvremenu dobio tri šava, ali se rana u nastavku susreta otvorila nakon što je Ćorluka nekoliko puta udario loptu glavom.

Hrvatski stoper postao je internetski hit nakon dvoboja, pa su navijači počeli svašta postati i tvitati putem društvenih mreža. Jedna od najduhovitijih vezana je za Cristiana Ronalda koji leži na travnjaku, bez ogrebotine, ali vrišti ‘od bolova’, dok na fotografiji do Ćorluka krvavog lica stoji na nogama i pita se ‘to je sve što imate?’.

View image on Twitter

View image on Twitter

View image on Twitter

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button