Arhiva

NAPAD NA STARLETU Fudbaler isjekao Soraju nožem po tijelu!Fudbaler Stefan Mihajlović u noći između utorka i srijede, nožem je posjekao Soraju Vučelić po stomaku, ali i vratu.

Soraja je sa Stefanom i prijateljicama izašla na beogradski splav “Fristajler”, a nakon dobre žurke odlučili su da druženje nastave u vili bivšeg igrača Crvene zvijezde i sina Radmila Mihajlovića, na Senjaku.

Kako je vrijeme odmicalo, Soraja je u jednom momentu htjela da ode kući, ali joj Stefan, sa kojim je svojevremeno bila u vezi, to nije dozvolio, prenosi Blic.

fudbaler

Stefan Mihajlović (Facebook)

– Krenuli su da se koškaju, guraju i u prvi mah smo svi mislili da se samo šale – kaže za “Blic” očevidac.

Međutim, kada je Stefan izvadio nož i počeo njime da maše u vazduhu, stvar je postala ozbiljna. Soraja je pokušala da pobjegne i u tom momentu ju je s leđa posjekao po stomaku, ali i vratu. Vučelićeva je istog momenta otišla u Urgentni centar, gdje su joj konstatovali posekotine.

Pozvali smo Vučelić kako bismo čuli o čemu se radi.

– Tačno je da sam završila u Urgentnom centru, ali on to nije namjerno uradio – rekla nam je.

“Blic” je došao u posjed fotografije koja je nastala pri ljekarskom pregledu, a na njoj se jasno vidi posjekotina na Sorajinom vratu. Ipak, Vučelić nije željela da ljekari pozovu policiju.

posjekotina

Sorajina posjekotina na vratu (Foto: RAS Srbija)

Stefan je od ranije poznat policiji. Naime, 2015. godine je svojim “porše kajenom” izazvao nesreću, udario u “fiat punto” i pobjegao sa lica mjesta kod majke. Čovjek koji se nalazio u “puntu” je preminuo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button