BiH

Vremenska prognoza za dane vikenda

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti očekuje se u jutarnjim satima.

Tokom dana meteorolozi predviđaju povećanje oblačnosti, mjestimično sa kišom i pljuskovima. Moguća je i grmljavina.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 14, najviša dnevna između 21 i 27 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 04.06.2016 (Subota)., u Bosni i Hercegovini više sunčanog vremena prije podne. Tokom dana, povećanjem oblačnosti, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 14, a najviša dnevna temperatura zraka između 21 i 27 stupnjeva.

PROGNOZA VREMENA ZA 05.06.2016 (Nedjelja)., u Bosni i Hercegovini više sunčanog vremena prije podne. Tokom dana, povećanjem oblačnosti, sa kišom pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 14, a najviša dnevna temperatura zraka između 23 i 27 stupnjeva.

PROGNOZA VREMENA ZA 06.06.2016 (Ponedjeljak)., u Bosni i Hercegovini prije podne sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, povećanjem oblačnosti, sa kišom pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 14, a najviša dnevna temperatura zraka između 23 i 27 stupnjeva.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button