BiH

Belgijanac zbog selfieja u Hercegovini umalo izgubio život










“Lezi dole, lezi, stradat ćeš…!- uzalud su vikom upozoravali mještani čapljinskog naselja Struge vidjevši nepoznatog mladića koji se našao u životnoj opasnosti na krovu teretnog vagona. Dok su dotrčali do njega, već je bilo kasno. Udario ga je snažni strujni udar i bacio na pod, javlja Večernji list.

“Nakon toga se bio ustao i opet kao pokošen pao. O kakvom se silovitom udaru radilo, svjedoči i činjenica da je sve dimilo iz njega. Baš ga je opeklo”, prepričavali su stanovnici umalo kobnu bizarnu nesreću koja se dogodila u ponedjeljak oko 14.40 sati u blizini tzv. teretne postaje i poduzeća Energoinvest.

Ispostavilo se da je riječ o strancu, belgijskom turistu Mensu Stia Villyu (22), koji je, nakon ukazane prve liječniče pomoći, zbog težine opeklina u međuvremenu žurno prebačen u svoju zemlju. I brojni kupači obližnjeg glavnog kupališta Jaz su svjedočili ovoj užasnoj sceni.

“Prolazeći cestom od Čapljine prema Metkoviću mladići su stali fotografirati popularni selfie na pruzi. Jedan od njih popeo se na vagon”, kažu Čapljinci, podsjećajući da to nije prvi takav slučaj posljednjih godina.

Naime, kako ističu, mnogim mladima, osobito djeci, privlačne su ovakve igre i zbog, unatoč brojnim upozorenjima, lakog pristupa krovu vagona za gorivo koji na sebi imaju ljestve, pa nesvjesni opasnosti koja im prijeti vrlo lako dođu u pogibeljnu situaciju.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button