Zanimljivosti i zabava

Van Damme, Schwarzenegger i Stallone: Upoznajte kćerke najopakijih holivudskih glumaca (FOTO)

Glumci poput Jeana Claudea Van Dammea, Arnolda Schwarzeneggera, Sylvestera Stallonea, važe kao opaki glumci Hollywooda, a uglavnom je to zbog uloga koje su igrali.

Mnogi im se ne bi htjeli zamjeriti, pogotovo kada znaju da su očevi prekrasnih djevojaka.

bianca-brigitte-van-damme

Bianca Brigitte Van Damme, 26-godišnja kćerka slavnog glumca i bivše bodybuilderice Gladys Portugues, naslijedila je od svojih slavnih roditelja ljepotu, ali i mišiće. Kaže kako se od malena bavi glumom i borilačkim vještinama. Oduvijek je sanjala o nastupu na olimpijadi, ali zbog ozljede je bila spriječena u ostvarivanju svog sna. S ocem je glumila u nekoliko njegovih filmova, ali je uglavnom držala distancu od medijske pažnje. U jednom intervjuu je izjavila kako ne želi biti sjena svojih roditelja, te da ne voli ići lakšim putem. Bori se sama za svoja postignuća, a kada ide na audicije, ne predstavlja se tatinim prezimenom.

Katherine Schwarzenegger

Katherine Schwarzenegger (27) najstarija je kćerka Arnolda Schwarzeneggera i Marie Shriver. Prije pet godina diplomirala je komunikacije i novinarstvo u Kaliforniji. Sa 20 godina napisala je knjigu u kojoj opisuje svoj životni put i ohrabruje druge žene da steknu samopouzdanje. Katherine trenutno piše blogove i kolumne.

sistine stallone

Sistine Stallone (18) kćerka je slavnog glumca Silvestera Stallonea i bivšeg modela Jennifer Flavin. Sistine kaže kako je naslijedila tatin humor i radnu etiku, a od majke očigledno izgled. Prošle godine pojavila se u američkom Teen Vogueu, a nastavlja se i dalje probijati na modnu scenu. Kaže kako je otac naučio kako da udari momka i obrani se, te da joj ne dozvoljava da izlazi s momcima.

Izvor: faktor

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button