Tehnologija

Telemach “lansirao” nove tri usluge

Prateći globalni razvoj najsavremenijih tehnologija u svijetu, kompanija Telemach je lansirala na bh. tržište tri nove usluge opravdavajući epitet inovativnog telekomunikacijskog lidera u BiH. Nove usluge Telemacha prilagođene su u potpunosti potrebama korisnika, zbog čega će onima koji ih budu koristili priuštiti vrhunski doživljaj digitalnih tehnologija.

Gledanje emisija i filmova najnovije produkcije u HD rezoluciji u željenom terminu, od sada je omogućeno putem usluge “Video Klub” koja sadrži više od 2.000 domaćih i stranih filmova, dokumentarnih emisija, te sportskog i muzičkog sadržaja.

Novost u Telemachu je i “UNIFON”– fiksni za ponijeti, besplatna mobilna aplikacija koja omogućava Telemach korisnicima fiksne telefonije da koriste svoj fiksni broj gdje god da se nalaze, u zemlji ili inostranstvu, u skladu sa važećim tarifama. Prednost ove usluge je velika ušteda na dolaznim i odlaznim pozivima u roamingu, jer korisnici telefoniraju po istoj cijeni kao kod kuće, sa fiksnog telefona. Dodatno, razgovori unutar Telemach fiksne telefonije i dalje ostaju besplatni.

Pored telefonskih razgovora, korisnici imaju mogućnost da se dopisuju i razmjenjuju zvučne, foto i video zapise sa drugim korisnicima Telemach fiksne telefonije koji posjeduju “UNIFON – fiksni za ponijeti”.

Vraćanje sadržaja unazad do tri dana putem opcije “TV unazad 72 sata” je također nova usluga Telemacha zbog koje propuštena emisija ili utakmica postojećim, ali i novim korisnicima, više neće predstavljati  problem.

“Usavršavanje postojećih i razvoj novih telekomunikacijskih tehnologija i servisa u svijetu se odvija zapanjujućom brzinom. Kako je Telemach prepoznat kao kompanija koja u stopu prati svjetske trendove, uspjeli smo i ovaj put svojim zahtjevnim korisnicima ponuditi najsavremenije tehnološke servise i dodatno unaprijediti Duo i Trio pakete. Usluge UNIFON, TV unazad 72 sata i Video Klub su usluge koje će našim korisnicima priuštiti jedno novo iskustvo koje će, siguran sam, znati vrednovati”, kazao je Kenan Đonko, CMO Telemach kompanije, dodavši da je UNIFON aplikacija dostupna svim korisnicima Telemach fiksne telefonije kroz DUO i TRIO pakete, te da se ista može koristiti na čak pet mobilnih uređaja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button